Yhteystiedot

Päijät-Hämeen neuroyhdistys ry
Sopenkorvenkatu 15 B, 2. krs

15800 LAHTI

puh. (03) 751 7000
puh. 040 568 1041
phms-yhdistys(at)phnet.fi

Toimisto avoinna
ma ja pe 10 - 14
Soitathan ennen tuloa ja varmista että ollaan paikalla.

Puheenjohtaja
Eero Keto
puh. 040 568 1041

Toimistotyöntekijä
puh. 044 269 7725
phms-yhdistys(at)phnet.fi

Päijät-Hämeen neuroyhdistys ry

Päijät-Hämeen neuroyhdistys ry (ent. Päijät-Hämeen neurologiyhdistys) toimii MS-tautia ja harvinaisia neurologisia sairauksia (harnes) sairastavien henkilöiden sekä läheistensä tukena ja vertaisverkostona.

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä sairastuneet ja heidän läheiset tai muuten yhdistyksen toimintaa kannattavat ihmiset ja yhteisöt. Yhdistyksen tarkoitus on jakaa tietoa, edistää kuntoutusta ja sosiaalisia oikeuksia. Yhdistys on Suomen MS-liiton alueellinen jäsenyhdistys. MS-liitto julkaisee Avain-lehteä, MS-tautiin liittyvää kirjallisuutta ja tutkimuksia. MS-liitolla on neurologinen kuntoutuskeskus Maskussa.

Päijät-Hämeen MS-yhdistys on perustettu 24.1.1979 Lahdessa. MS-yhdistystoiminta on kuitenkin alkanut seudulla ensimmäisen kerran jo vuonna 1974 Lahden MS-kerhona, joka toimi Helsingin MS-yhdistyksen alaisena. Päijät-Hämeen MS-yhdistyksen toimialue on Päijät-Hämeen keskussairaalan piiri. Toiminta-alueen paikkakuntia ovat Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Iitti, Kärkölä, Lahti, Myrskylä, Nastola, Orimattila, Padasjoki, Pukkila ja Sysmä. Päijät-Hämeen MS-yhdistyksen toimisto sijaitsee Lahdessa.Yhdistyksen kotisivuilta www.phms-yhdistys.net löydät tietoa yhdistyksestä ja sen toiminnasta. Yhdistys löytyy myös Wikipediasta ja Facebookista.

YHDISTYKSEN OMAT KOTISIVUT