Yhteystiedot

Käsityöläiskatu 4
45100 Kouvola

Kuulo-näkövammaan liittyvää neuvontaa:
Aluesihteeri
Kirsti Koponen

puh. (05) 375 4750
puh. 040 505 4686

tekstipuhelin
puh. (05) 375 4756
fax (05) 375 5150

kirsti.koponen(at)kuurosokeat.fi

www.kuurosokeat.fi

Lahden Seudun Kuurosokeiden kerho

Lahden Kuurosokeiden kerho toimii Päijät-Hämeen Sairaanhoitopiirin alueella. Kokoontumispaikkanamme on Päijät-Hämeen Näkövammaisten toimintakeskus, Puistokatu 9, 15100 LAHTI. Kerhossa kuulovammaiset voivat tavata toisiaan, saada tietoa kuulonäkövammoihin liittyvistä asioista, kuulla eri alojen asiantuntijoita, tehdä retkiä ja vierailuja.

Suomen Kuurosokeat ry on kuulonäkövammaisten asiantuntija- ja palvelujärjestö, joka pyrkii turvaamaan kuulonäkövammaisten oikeudet ja itsenäisen elämän edellytykset sekä mahdollisuudet yhteiskunnan kaikilla alueilla. Yhdistys järjestää kuulonäkövammaisille runsaasti yksilöllistä ja ryhmämuotoista kurssitoimintaa. Alueellisesta ja valtakunnallisesta järjestö-, kuntoutus-, leiri- ja lomatoiminnasta lisätietoja saa Kirsti Koposelta.

TUKIHENKILÖT
Yhdistys pyrkii löytämään jokaiselle tarvitsevalle tukihenkilön. Tiedustelut aluesihteeri Kirsti Koponen.

KOULUTUS JA KONSULTAATIO
Yhdistykseltä saa tiedotus- ja konsultaatiopalveluja kuulovammaisuuteen liittyvissä asioissa. Aluesihteeri ja yhdistyksen kouluttamat kuulonäkövamma-tiedottajat antavat koulutusta yhteistyötahoille ja oppilaitoksille.

Yhdistyksellä on myytävänä ja lainattavana kuulonäkövammaan liittyvää kirjallisuutta ja videoita. Yhdistys julkaisee tiedotteita ja uutislehteä iso- ja pistekirjoituksella, hitaasti luettuina äänitteinä ja hitaasti viitottuina videolla.