Yhteystiedot

Päijät-Hämeen
kilpirauhasyhdistys ry

paijatkilpi(at)paijatkilpi.fi

Puheenjohtaja
Inga Nieminen
LINK Lahden järjestökeskus
Hämeenkatu 26 A 3.krs
15140 LAHTI

puh. 044 574 6285
puheenjohtaja(at)paijatkilpi.fi

Sihteeri
Jarmo Nieminen
sihteeri(at)paijatkilpi.fi

Tiedottaja
Irja Karhu
puh. 040 866 7467
paijatkilpi(at)paijatkilpi.fi

Tukisähköposti: tuki@paijatkilpi.fi

Yhdistyksen omat verkkosivut
osoitteessa:
www.paijatkilpi.fi

SUOMEN KILPIRAUHASLIITTO RY

 

Päijät-Hämeen kilpirauhasyhdistys ry

Yhdistyksen tavoitteena on edistää kilpirauhaspotilaiden terveyttä ja hyvinvointia, sillä kilpirauhasen toimintahäiriöt vaikuttavat laajalti eri elämänalueille.

Yhdistys järjestää lääkäriluentoja, vertaistukitapaamisia sekä jakaa kilpirauhastietoutta erilaisissa tapahtumissa. Vertaistukitapaamisissa voi tavata muita vertaisia ja jakaa kokemuksia elämästä kilpirauhassairauden kanssa.

  

Suomi 100 v.

- Heinolan tapaaminen 7.12.17 klo 17.30 - 19.30
               "Kilpirauhashoitoja ennen ja nyt"
                            Paikka vielä auki.

 

 

 

 

 


____________________________________________________________

Kevään 2017 Patrik Borgin ravitsemusaiheinen luento

Päijät-Hämeen kilpirauhasyhdistyksen aloitteesta Lahteen (FellmanniCampus) järjestettiin 19.4.2017 ravitsemusaiheinen luento. Luennoitsija toimi ravitsemusasiantuntija, ”pöperöproffaksi ” itseään kutsuva Patrik Borg.

Tilaisuuden  toteutusajankohtaan sattui sopivasti LINK Lahden järjestökeskuksen (entinen Invakeskus) nimenmuutos. Uudesta nimestä haluttiin tiedottaa ja saada näkyvyyttä LINK Lahden järjestökeskukselle. Tilaisuuden alussa luentosalissa pyöri LINKin kuvaava esittelyvideo. FellmanniCampuksen aulaan oli järjestetty yhdistyksille pöytätilaa esitteitä ja muuta materiaalia varten.

Seuraavat yhdistykset olivat mukana tapahtumassa ja tukivat taloudellisesti järjestelyistä vastuun kantanutta kilpirauhasyhdistystä: LINK Lahden järjestökeskus, Päijät-Hämeen keliakiayhdistys, Selkäyhdistys SalpausSelät, Päijät-Hämeen maksa- ja munuaisyhdistys ja Päijät-Hämeen aivohalvaus- ja afasiayhdistys.

Luennolle osallistui noin 180 henkeä. Luentosaliin oli jaettu palautelomakkeet. Täytettyjä lomakkeita palautettiin 122, tyhjiä 7, pöydille jääneitä tyhjiä lomakkeita ei laskettu. Työryhmä purki kysymykset ja vastaukset ennalta sovitulla tavalla ja LINKin toimistovirkailija työsti palautteista koosteen (liite 1), mistä selviää sekä kysymykset että vastaukset ympyräkaavioina.

8.5.2017 LINKissä pidetyssä palautepalaverissa mukana olleiden yhdistysten edustajat totesivat yksimielisesti, että tämä hyvin nopealla aikataululla järjestynyt ja laatuaan ensimmäinen jäsenjärjestöjen yhteinen tilaisuus oli onnistunut. Todettiin myös, että yhteistyötä tullaan jatkamaan ja kehittämään saatujen palautteiden pohjalta.

Luennoitsijalta saatu luentomateriaali liitteenä (liite 2).

Kuvia tilaisuudesta (LINK Lahden järjestökeskuksen sivuilla)

Ladattavat tiedostot: